diumenge, 5 de febrer del 2012

Panellets


Ingredients
¼ Kg ametlla molguda
¼ Kg sucre
1 ratlladura llimona
2 clares d’ou
50 g  maizena
100 g pinyons
2  ous
Recepta
Tirar el sucre en un recipient. Afegir-hi l’ametlla i la ratlladura de llimona poc a poc.
Remenar amb una forquilla “donant-li la volta”.
Quan hem obtingut una massa, deixar-la reposar unes hores a la nevera.
Fer boletes, ajudant-se de dues culleretes.
Preparar un plat amb 2 clares d’ou una mica batudes (no a punt de neu).
En un altre plat disposar la maizena per enfarinar, i en un altre pinyons (o ametlles o el guarniment alternatiu que vulguem).
Batem 2 rovells d’ou i afegim-hi unes gotetes d’aigua.
Passem per la clara una boleta de massa, arrebossem amb maizena i pinyons, i finalment les pintem amb el rovell d’ou batut.
En una safata posem paper de forn (vegetal) i posem-hi les boletes-
Posem les boletes 5 minuts al forn a 220 graus amb aire (“Turbo”) vigilant.
I soriran uns panellets molt bons !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada