dijous, 27 de desembre del 2012

Llenties estofades a la manera de la iaia Montse



Avui us donaré una altra de les receptes de la meva mare. L'ha preparada a Valldoreix en la seva estada nadalenca a casa de la Montse i en Xavier.

Tallem una ceba a trossets. Tallem 2 ó 3 granets d'all. Fem un sofregit amb tot això.

Una vegada sofregit afegim al sofregit 1 ó 2 tomàquets ratllats, una mica de pebre vermell dolç, un bitxo, 2 pastanagues a dauets, 1 ó 2 patates a dauets.

Afegim 1 l de brou que cobreixi bé tot això i ho coem fins que la pastanaga estigui cuita (uns 15 minuts).

Prenem un pot de 1/2 Kg de llenties cuites, les esbaldim, i les tirem al brou amb  la barreja cuita de forma que bulli entre 5 i 10 minuts.

És un plat que cal menjar amb cullera ja que és una mica caldós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada