Avui vull explicar-vos l’aperitiu que vaig preparar per cap d’any, en què vaig tenir família a casa.
Va ser una combinació d’alguns elements preparats per mi mateixa i d’altres comprats preparats. Concretament:
Preparats per mi mateixa:
Mousse de salmó amb formatge fresc i caviar. La mousse de salmó l’obtinc barrejant en el “minipimer” salmó amb formatge fresc i una mica de llet. Ho disposo en una “tartaleta” de pasta brisa i ho guarneixo amb caviar.
També vaig oferir una copeta de crema de xampinyons, que incorporava uns trossets de xampinyons per decorar i un vaset de crema de marisc, al que afegeixo com complement decoratiu “rallado de mar”.
Junt amb el conjunt preparat per mi hi vaig afegir elements japonesos comprats en una parada del mercat de Gràcia. Concretament 2 peces de sushi i un ravioli japonès, que vaig acompanyar de les corresponents salses, que a la mateixa parada també em van proporcionar.
Amb aquest entrant ja tenia els comensals ben disposats. Després els vaig oferir com plats pròpiament dits una petxina amb gratinat de marisc, cabrit arrebossat i pinya amb menta. Ja aniré explicant més endavant les corresponents receptes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada