Aquesta recepta l'ha enviat Conxita Pujol, que ens ha
indicat que és per a 8 ó 10 persones i és una variant de la recepta original
d’en Karlos Arguiñano.
Ingredients:
§ ½ kg de mató
§ ½ kg de burgos
§ 200 g de farina
§ 300 g de sucre blanc
§ 2 ous grans
§ ½ copa de conyac
§ Un polsim de sal
§ La ratlladura de dues llimones
(o taronges)
§ Canyella en pols
§ Sucre glaç
§ Margarina per untar el motlle
Temps aproximat: 60 - 70 min
Dificultat: baixa
Necessitem:
Un vol gran, una batedora (manual o elèctrica), un ratllador, una llengua, un colador fi per a tamisar la farina i el sucre glaç, una copa, un motlle rodó baix de diàmetre gran i una safata de forn.
Elaboració
· Preparem els ingredients.
· En un bol gran barregem tots els ingredients excepte la farina i el sucre glaç. Ho
podem barrejar amb unes varetes elèctriques
· Afegim
la farina tamisada al bol. Barregem amb una llengua amb molt
de compte.
· Untem
el motlle rodó amb margarina. Hi posem la barreja anterior.
· El posem al forn a 170º - 180º
durant, aproximadament, 30 – 40 minuts.
· Una vegada quallat (ho comprovem
punxant amb un escuradents, ha de sortir net) i doradet, el traiem del forn.
· El deixem refredar i el posem a la
nevera.
· Una estona abans de consumir-lo, el
cobrim amb sucre glaç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada