diumenge, 25 de desembre del 2011

Braç de crema


Aquesta recepta me l'ha dita una companya anomenada Isabel. La meva mare, que  és tan bona pastissera com cuinera m'ha ajudat a fer-la. 

Ingredients
6 ous
3 iogurts de llimona
2 ratlladures de llimona
1 tasseta petita d’oli d’oliva
½ Kg de farina
1 sobre de llevadora Royal
400 g de sucre
4 pomes golden
100 g pinyons
Recepta pròpiament dita
Es tiren els rovells d’ou amb el sucre en un bol gran i es remenen (us aconsello usar una cullera de fusta)
S’hi afegeix la ratlladura de llimona i la tasseta d’oli
El sobre de llevadura Royal es barreja amb la farina (passada per un sedàs).
Pelem les pomes i les fem a trossets (com si fos per una truita de patates).
Barregem la poma amb la pasta d’abans.
Batem les clares a punt de neu (amb batedora elèctrica de muntar). Ho barregem amb la pasta i ho remenem amb l’espàtula.
Agafem una plata apropiada, li posem paper (vegetal) “de forn” i l’emplenem amb la pasta. Espolsem els pinyons per sobre, i també hi posem per sobre un grapat de sucre, passat per un sedàs.
Tenim el forn calent a 180 graus.  Hi posem la plata. Hi ha d’estar 45 minuts (mirem-ho per fora). Veure-ho que bo !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada