diumenge, 6 de maig del 2012

Festival d’amanides (1)


La meva germana ens ha obsequiat amb un “Festival d’amanides” que tinc ganes de recordar per poder fer-les de tant en tant.
Ni més ni menys que 9 de diferents ! Les aniré explicant de 3 en 3.


Amanida Multicolor

Amanida disposada en circumferències concèntriques de cogombres, raves, api, mozzarella, pastanaga i olives negres.
Per amanir-la va recomanar una salsa vinagreta.





Amanida de rúcula i canónigo
A més dels 2 ingredients principals (rúcula i canónigo), hi ha posat blat de moro, olives, magrana, tacs de formatge tendre i tomàquet.
Per amanir-la va recomanar una salsa vinagreta, al gust, ja que en va fer 3 variants: bàsica, amb mostassa i  amb mostassa i ceba.








Amanida de crudités
Aquesta amanida la va organitzar en “tiretes” successives d’alvocat, pastanaga, pebrot verd, tomàquet, cogombre, pebrot vermell, xampinyons i olives negres.
Per amanir-la va recomanar una salsa romescu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada