dissabte, 1 de juliol del 2017

SOPA DE MELÓ

Recepta tramesa per la nostra bona amiga Conxita Pujol.




Ingredients (per a 2 persones) :

§  2 tallades ó 2 tallades i mitja de meló
§  2 iogurts grecs (poden ser ensucrats)
§  Sal
§  pebre blanc molt
§  oli d’oliva extra verge
§  el suc de mitja llimona
§  3 ó 4 fulletes de menta

Temps aproximat: 25 - 30 min
Dificultat: baixa

Necessitem:

Un recipient cilíndric d’un litre i quart de capacitat, un ganivet, una batedora elèctrica (pot ser de braç, “minipimer”, o de vas, “turmix”), una cullera, dos gots o  bols bonics.

Elaboració:

·    Preparem els ingredients.
·    Traiem la pell de les tallades de meló i les tallem a trossos.
·    Posem en el recipient cilíndric els trossos de meló amb la sal, les fulletes de menta i el pebre blanc. Ho triturem tot amb la batedora elèctrica.
·      Afegim els iogurts i emulsionem amb la batedora.
·  Incorporem 1 cullerada d’oli i el suc de mitja llimona. Continuem emulsionant durant 1 minut.
·   Aboquem la barreja en una gerra de ¾ de litre de capacitat o en dos bols i ho deixem refredar en la nevera, durant un parell d’hores o més. 

Aquesta recepta està especialment indicada per als dies de molta calor. És molt refrescant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada