Recepta
tramesa per la nostra bona amiga Conxita Pujol.
Ingredients (per
a 2 persones) :
§ 2 tallades ó 2 tallades i mitja de meló
§ 2 iogurts grecs (poden ser ensucrats)
§ Sal
§ pebre blanc molt
§ oli d’oliva extra verge
§ el suc de mitja llimona
§ 3 ó 4 fulletes de menta
Temps
aproximat:
25 - 30 min
Dificultat: baixa
Necessitem:
Un recipient cilíndric d’un litre i quart de capacitat, un ganivet, una batedora elèctrica (pot ser de braç, “minipimer”, o de vas, “turmix”), una cullera, dos gots o bols bonics.
Elaboració:
· Preparem els ingredients.
· Traiem la pell de les tallades de meló
i les tallem a trossos.
· Posem en el recipient cilíndric els trossos
de meló amb la sal, les fulletes de menta i el pebre blanc. Ho triturem tot amb
la batedora elèctrica.
· Afegim els iogurts i emulsionem amb la
batedora.
· Incorporem 1 cullerada d’oli i el suc
de mitja llimona. Continuem emulsionant durant 1 minut.
· Aboquem la barreja en una gerra de ¾ de
litre de capacitat o en dos bols i ho deixem refredar en la nevera, durant un
parell d’hores o més.
Aquesta recepta està
especialment indicada per als dies de molta calor. És molt refrescant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada