diumenge, 24 de juny del 2012

Coca dolça


Una altra recepta de Carmen de las Heras, molt pròpia d’aquesta època.
Ingredients (per a 6 persones) :
100 g sucre
65 g oli gira-sol
2 ous
460 g farina
30 g llevat
125 ml llet
Ratlladura llimona, ratlladura taronja
Aigua de tarongina (o alternativament, anís)
Cireres confitades , fruites escarxades, pinyons
Procediment :
Triturem el sucre sol
Hi afegim les 2 ratlladures, els 2 ous, la llet, l’oli i el llevat i ho batem tot
Afegim la farina a la massa així obtinguda un raig d’aigua de tarongina (o d’anís) i esperem ½ hora.
Ho estenem tot en una plàtera i ho decorem amb cireres confitades, fruites escarxades, pinyons i sucre (prèviament mullat)
Ho posem durant uns 20 minuts al forn a 170-180 graus de manera que quedi dauradeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada