diumenge, 10 de juny del 2012

Torrades de Santa Teresa


Una altra recepta que m'ha ensenyat la meva mare, i que correspon a un menjar tradicional de molts llocs i que ve de molt antic.

Ingredients:

Una barreta de  pa del dia abans de 1/4 de kilo.
3/4 litre de llet
Una pell de llimona, un tros de canyella, sucre
2 ous

Recepta:

Bullir la llet amb la pell de llimona, el tros de canyella i 3 cullerades de sucre.
Bullir-la fins que arrenqui el bull. Tan aviat arrenqui el bull, la treiem i tornem a posar fins que torni a arrencar el bull per 3 vegades. Després la deixem arrefredar.

Batre els 2 ous i guardar-los

Posem en una plata el pa en remull amb la llet ja freda, i deixem que xucli la llet.

Passem el pa que ha xuclat la llet pels ous batuts. Després, fregim-lo amb bastant oli fins que rossegi, i posem-lo en una plata amb paper absorvent. Finalment, afegim-hi sucre i canyella en pols.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada