dissabte, 6 d’octubre del 2012

Arròs amb conill a la manera de la Marcela


La Marcela és de Bolívia. Aquesta recepta té una mica del flaire de la seva terra.
Ingredients:
1 tassa de cafè d’arròs per persona (més 1 tassa addicional)
1 ceba, mongetes , 2 tomàquets, 1 gra d’all
Pebrot   vermell o verd (una tira a trossets petits)
Un conill a trossets
Procediment:
Fregir el conill amb oli i sal, una mica, per daurar-lo, i apartar-lo
A la mateixa paella, fregir la ceba, l’all, el tomàquet, el pebrot, les mongetes i el conill, durant ½ h fins que faci un sofregit
Un cop tinguem el sofregit, afegir l’arròs amb 3 tasses d’aigua bullent  amb sal per cada tassa d’arròs
Posar-ho 20 minuts al foc i deixar-ho reposar 5 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada