diumenge, 13 de maig del 2012
Pastís de fruita i crema amb pasta fullada
És un dels pastissos preferits de la iaia Montse. Boníssim de gust - la crema li surt dolcíssima - i d'un gran colorit per la varietat de fruites amb que el cobreix.
Ingredients
500 g llet
2 ó 3 rovells d'ou
4 cullerades de sucre
50 g maizena (una mica més si la pasta no queda prou espessa)
Canyella, llimona
Pasta fullada
Fruites diverses (kiwi, fresons, pinya)
Per l'almívar:
1 cullerada de sucre
1 cullerada de melmelada d'albercoc
1 raiget de llimona
Recepta
Es posa la llet a bullir amb canyella i llimona.
En un altre foc, posem el sucre, els rovells d'ou i la maizena, remenant.
Retirar de la llet la canyella i la llimona i tirar poc a poc la llet sobre el sucre i els rovells, fins que quedi espès, formant una crema.
Es deixa refredar.
Es tira la crema sobre la pasta fullada. Es posa fruita (kiwi, fresons, ...) jugant amb el color, sobre la crema.
Es "pinta" amb almívar.
Preparació de l'almívar
Es disposa:
1 cullerada de sucre
1 cullerada de melmelada d'albercoc
1 raiget de llimona
Es bull tot i es cola
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada