diumenge, 29 de gener del 2012

Coca de poma i pinyons



Els postres preferits de la iaia Montse.
Ingredients: 300 g farina, 2 pomes Golden, 1 sobret llevat Royal, 3 ous, 2 cullerades soperes d’oli, 1 iogurt de llimona, ratlladura d’una llimona, 100 g pinyons, 200 g sucre
Recepta: En un bol gros, posar el sucre, els rovells d’ou, la ratlladura de llimona, les 2 cullerades d’oli i el iogurt; tirant les coses una darrera l’altra, poc a poc i remenant mentre es tiren.
A part, en un plat, es barregen la farina i el llevat i la barreja es passa per un col·lador-sedàs.
Després s’afegeix això a la primera barreja.
Es pela la poma i es talla a trossets petits i també s’afegeix a la barreja.
Es baten les clares a punt de neu i s’afegeixen a la barreja.
Es té preparat un motlle que tingui una mica de vora. S’hi posa paper vegetal (“de forn”) i s’emplena amb la pasta.
S’espolsa per sobre amb pinyons. S’hi tira per sobre sucre passat pel col·lador-sedàs.
Es posa al forn a 180 graus durant 30 – 35 minuts vigilant (sense obrir el forn) que quedi bé.

2 comentaris:

  1. te molt bona pinta ara vaig a fer-la.
    Però quant dius la recepta com es fa , escrius :
    En un bol gros, posar el sucre..... qaunt sucre s'hi ha de possar?

    Siau

    ResponElimina
  2. 200 g de sucre.
    Actualitzo la recepta.
    Que et surti bé.

    ResponElimina