diumenge, 29 de gener del 2012

"Tarta" de Santiago



Un dels postres preferits de la iaia Montse. Als néts els agrada molt, especialment a en Carles.

Ingredients:
¼ Kg Ametlla picada, ¼ Kg sucre, 1 llimona (la ratlladura), 4 ous, sucre glaç
Recepta:
Es posen el sucre i els 4 rovells d’ou en un bol, junt amb la ratlaldura de llimona, i es remena bé.
Les clares d’ou es munten a punt de neu.
Es tira la clara (a punt de neu) sobre l’altra barreja.
Hem de tenir a mà un motllo circular desmuntable, d’un diàmetre de 25 cm aproximadament.
Al fons i als costats es posa paper vegetal (“de forn”).
S’hi tira dintre la barreja i es posa al forn a 220 graus, una mitja hora fins que es veu torradet.
Es deixa refredar. S’espolsa amb sucre glaç i es fan quadrets per sobre amb un ferro coent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada