diumenge, 15 d’abril del 2012

Amanida de tagliatelle negres i gambes


Aquesta amanida l’he feta a partir d’una recepta que em va passar   Carmen de las Heras, a la que he fet alguna petita adaptació. És un plat senzill, i que es menja amb gust i que també entra pels ulls.
Ingredients (per a 4 persones):
1 paquet amanida variada
6 nius de “Tagliatelle al nero de sepia” (per exemple de la  casa Gallo)
150 gambetes pelades cuites
Oli, preparat picant
Recepta:
Bullir la pasta, escórrer-la, posar-li una mica d’oli i deixar-la refredar
Descongelar les gambes i tenir-les a punt
Posar en una paella amb oli i una mica de preparat picant les gambes,  i passar-les pel foc durant un minut
Tenir els plats a punt: Posar-hi a la base l’amanida variada  (al gust)
Posar-hi a sobre els tagliatelle, ja freds
Posar les gambes amb una mica d’oli per sobre
I ... a menjar. Ja veieu que és una recepta bona i senzilla de fer. Que aprofiti !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada