dimarts, 10 d’abril del 2012

Fideuà



Ingredients: (4 persones)

- 400 gr. fideus (us recomano que siguin "al uovo", queda més bo)
- 1 ceba triturada
- tomàquet fresc triturat
-1 dent d'all
- sepia, musclos (segons us agradi més o el que tingueu...)
- 1 litre de caldo de peix de brick o casolà

Procediment:

Primer de tot cal rossejar el fideus a la paella amb una mica d'oli, i reservem a part.

Fem un sofregit amb l'all la ceba i el tomàquet, també hi afegim una mica de pebre. A continuació hi afegim la sepia i els musclos i un raig de vi blanc.

Quan ja s'hagi evaporat tot el vi blanc. Afegim els fideus que havíem reservat i el caldo de peix i deixem coure a foc baix. Corregim de sal i quan s'hagi evaporat tot el caldo ja estarà a punt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada